Εκδρομές

Εξερευνήστε την περιοχή και ανακαλύψτε τους κρυμμένους θησαυρούς της.

Έχοντας ως ορμητήριο τη Μονεμβασιά, οι φυσικές ομορφιές και τα αξιοθέατα της γύρω περιοχής, σας περιμένουν για να τα ανακαλύψετε. Κοντινές και μακρινές εξορμήσεις θα σας πείσουν ότι ο τόπος αυτός είναι γεμάτος ευχάριστες εκπλήξεις.

Ελαφόνησος

Μόλις 45 λεπτά από την Μονεμβασιά βρίσκεται η Ελαφόνησος κι η καταπληκτική παραλία του Σίμου. Τα νερά είναι γαλαζοπράσινα και οι αμμοθίνες δημιουργούν φυσική σκιά. Θεωρείται μια από τις ομορφότερες της Μεσογείου και είναι χαρακτηρισμένη ως προστατευμένη περιοχή Natura.

Γύθειο

Το Γύθειο είναι μία μικρή πόλη της Λακωνίας, αλλά η μεγαλύτερη της Μάνης. Η αρχιτεκτονική του και η ατμόσφαιρα της πόλης είναι η τυπική θαλασσινή ατμόσφαιρα των ελληνικών τοπίων, όπως επίσης και αυτή των ελληνικών νησιών.

Γέρακας

Τέλεια κρυμμένο στο γραφικό φιόρδ, αυτό το πολύ καλά προστατευμένο αγκυροβόλιο είναι δημοφιλές στους ιστιοπλόους που συχνά φτάνουν στο Γέρακα τους ζεστότερους μήνες του έτους.

Κυπαρίσσι

Το Κυπαρίσσι είναι ένα γραφικό χωριό περικυκλωμένο από παραλίες, μεσαιωνικά κάστρα και μία πλαγιά ιδανική για αναρρίχηση. Αυτό το γαλήνιο μέρος είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για αυτούς που ζητούν απομόνωση και ησυχία.